Online paketten

24 uur per dag inzicht hebben in uw administratie is tegenwoordig essentieel. De online boekhoudpakketten stellen ondernemers in staat om zelf hun boekhouding te kunnen voeren op een eenvoudige wijze. U bent tenslotte ondernemer en geen boekhouder!

Zo kunt u eenvoudig facturen maken en versturen vanuit het online boekhoudpakket, uw inkoopfacturen digitaal naar de administratie versturen en de bankafschriften automatisch laten inlezen en verwerken in de online boekhouding. Daarnaast is het mogelijk om maandelijks tussentijdse cijfers in te zien en deze te vergelijken met de budgetten die u zelf in het boekhoudpakket kunt opstellen.

Wij werken standaard met eAccounting en Reeleezee als online boekhoudpakket, maar kunnen u ook begeleiden met bijvoorbeeld Exact, accountview of elk ander boekhoudpakket.

Vision planner is een ander veel gebruikt programma die wij ondernemers aanbevelen. Het is een aanvulling op een willekeurig boekhoudprogramma die u als ondernemer tal van mogelijkheden biedt om specifieke cijfers uit uw administratie te halen. Tevens kan door het maken van prognoses gekeken worden of de ondereming op de juiste koers zit.

Mocht u benieuwd zijn naar de voordelen van online boekhouden en Vision Planner en hoe u deze kunt bereiken, neem dan contact op met Ficontrol. Wij helpen u graag met de keuze welk boekhoudpakket bij u past. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of tijdens kantooruren via het telefoonnummer 0315-659160.

Online boekhoudpakketten waar wij standaard mee werken